Ton

Hallo Blauwebulletjes,

Hierbij een berichtje over Kingsley ( 26 april 2018, roepnaam: Sjaak) die nu net 2 jaar is. 

Wat een tophond hebben wij bij jou gekocht. Niet alleen vinden wij hem heel mooi maar hij is ook kerngezond.

Hij is levendig, ontzettend vriendelijk en lief. Heel ondeugend ook. Hij doet er alles aan voortdurend de aandacht op zich te richten, maar wel op een hele leuke manier.

We hadden geen leukere hond kunnen treffen.

Met vriendelijke groet,

Ton 

 

 

Tuesday, 19 May 2020 11:49
Peter en Jennifer

 

Hoi Blauwebulletjes, 

Alweer anderhalf jaar geleden is Guus (Tidus) in ons leven gekomen. Sinds onze eerste kennismaking waren we verliefd op dit ventje! Guus is een gezond, knap, lief, ondeugend en intelligent mannetje! Hij is een verrijking in ons leven! We genieten iedere dag van hem! Heel veel groetjes van ons vanuit Rotterdam! 

Monday, 13 April 2020 17:54
Fried en Manja

Hallo allemaal

ik ben Lola, vandaag 1 jaar geworden! Daarom gingen we extra lang naar het strand. Dat is zooooo leuk, rennen met de bal, door het water plonzen, met de golven spelen, ik jaag ze altijd weg, goed van mij hè! Verder hou ik van struinen, ionen een echte strandjutter:Wier, schelpen, stukken hout, van alles en nog wat.

omdat de baas nog steeds niet weet hoe ze een foto moet toevoegen stuurt ze die apart per mail naar hem toe!

Fijne dag allemaal!!!

Monday, 03 February 2020 11:04
Siegfried

Hallo allemaal 

ik ben Lola, nu bijna 9 maanden oud, en volgens mijn baasjes de liefste hond ter wereld. Ik krijg heel vaak complimenten van andere mensen dat ik zo mooi ben, lief en goed luister! Ik hou van lekker lui voor de kachel liggen, maar ook van rennen op het strand. Ik kan altijd los lopen waar het mag, want ik luister heel goed en kan met alle andere honden goed opschieten. Ook autorijden vind ik fantastisch en met kinderen kan ik heel goed samen zijn. Dus ik ben een superhond. Dat zeggen mijn baasjes, maar dat vind ik zelf ook wel!

groetjes van Lola

Saturday, 21 December 2019 08:16
Ilse

Bijna een half jaar en 10kilo!! Heb t erg naar mn zin in Vlissingen en ik krijg heel veel complimentjes over mijn mooie uiterlijk. Mijn baasjes vinden mij superlief, maar ik kan ook heel ondeugend en eigenwijs zijn. Ze zouden mij niet meer willen missen. Fijne feestdagen van Lotje (Selly) en Ilse

Monday, 16 December 2019 12:07
Joost en Karin

Eindelijk staat mijn berichtje op het gastenboek :) Maar ondertussen ben ik al veel groter geworden hoor! Ik ben dol op in het zonnetje liggen, knuffelen met mijn baasjes, spelen en koekjes eten. Ik ben lekker eigenwijs en als ik iets niet wil doe ik het ook niet. Buiten sluip ik graag naar de vogels en eet ik natuurlijk alles wat maar eetbaar lijkt. Kortom, ik vind het leven erg leuk! Doeiiii Dex (voorheen Reggie).

Wednesday, 04 December 2019 11:08
Fam. Min

 

Hallo ik ben Rex, na een week voel ik mij volledig thuis.

Ik speel met de andere honden en ik ben er moe van zoals jullie zien. Ben soms een beetje ondeugend.

Ik ben nog niet helemaal zindelijk maar mijn baasjes zijn bezig mij dat leren.

Ik ben gek op rond vliegende bladertjes.

 

Vriendelijk groeten

Uit Zwolle

 

 

Sunday, 03 November 2019 09:36
Carlos

Hallo ik ben Bliss bij jullie bekend als mina ik ben op 26 okt 1 jaar geworden! Ik ben heel lief maar ooo heel ondeugend en ben gek op auto rijden nog even en dan heb ik mijn rijbewijs 

Friday, 01 November 2019 07:30
familie brands.

 hallo 

even een berichtje van spikey het gaat heel erg goed met hem ,

hij is nu een weekje bij ons ,hij is vrolijk lief en speels en kan al goed los lopen 

Saturday, 26 October 2019 15:05
Desiree

Hoera Onze Lieve Vrolijke Eigenwijze Vriend Max bij jullie bekend als (Tazz) is vandaag alweer 1 Jaar. 

Wat zijn wij blij dat hij bij ons woont en wat krijgen wij vaak Complimentjes over hem. Dat was bijna een jaar geleden een ritje uit de Achterhoek zeker waard. Bedankt Doost!

Friday, 20 September 2019 09:48
Joost en Karin

Goedemorgen.

Ik heb mijn eerste nachtje bij mijn nieuwe gezin erop zitten en ik ben nu al helemaal tevreden. Ik begon gelijk met alles te spelen toen ik binnen kwam en heb een lekker mandje om te slapen. Volgens mij zijn mijn nieuwe baasjes nu al helemaal gelukkig met mij! Over een paar weekjes stuur ik je weer even een berichtje hoe het met mij gaat. Dank jullie wel dat jullie zo goed voor mij gezorgd hebben.....xx Dex (Reggie)

Tuesday, 06 August 2019 09:22
Jeannette

Hieperdepiep hoera ik (Tessa a.k.a. Teuntje) ben vandaag alweer een half jaar. Ik ben gek op spelen met "oma Tina" (franse bul van 10 jaar) en heel ondeugend. Wel luister ik heel goed naar de commando's en verder ben ik gek op knuffelen en aandacht. Groetjes en een knuffel van Teuntje

Monday, 05 August 2019 08:51
Fried en Manja

Hallo

hier een berichtje van Lola. Ik ben nu 4 maanden oud en volgens mijn baasjes de liefste hond van de wereld. Ik speel graag, het liefst op t strand en ik kan zwemmen! Dat vind ik heel erg leuk. Verder vind ik het heel fijn om bij mijn baasjes te liggen en geknuffeld te worden. Mijn baasjes vinden dat ik heel goed luister. En ik vind het heel leuk om te doen wat zij willen. Dat is een leuk spel!

mijn baasje weet niet goed hoe ze een foto kan toevoegen, maar ik ben heel mooi!!

groetjes van Lola, en mijn baasjes Fried en Manja

Friday, 02 August 2019 18:49
Siegfried Plinck

Hallo

hier een berichtje van Lola. Ik ben nu 4 maanden oud en volgens mijn baasjes de liefste hond van de wereld. Ik speel graag, het liefst op t strand en ik kan zwemmen! Dat vind ik heel erg leuk. Verder vind ik het heel fijn om bij mijn baasjes te liggen en geknuffeld te worden. Mijn baasjes vinden dat ik heel goed luister. En ik vind het heel leuk om te doen wat zij willen. Dat is een leuk spel!

mijn baasje weet niet goed hoe ze een foto kan toevoegen, maar ik ben heel mooi!!

groetjes van Lola, en mijn baasjes Fried en Manja

Thursday, 07 March 2019 10:37
Eduard

Hoi,

Vandaag is Napo alweer 1 jaar. 

Zo als je ziet heeft hij een flapoor,  doet zijn naam eer.

Napoleon was ook klein en gebruikte ook maar een arm. 

We zijn heel blij met Napo en wil je nogmaals bedanken voor al het advies dat je gaf.

Gr. uit Ridderkerk 

Wednesday, 26 June 2019 17:24
Heleen

Hallo, Wij zijn Bram en Bartje! We zijn Superlief maar ook een klein beetje stout. ?

Monday, 17 June 2019 20:38
Heleen

Wat een fantastische mensen, lief, behulpzaam, begripvol en heel kundig! weten waar ze het over hebben. Gaf ons zo’n vertrouwd gevoel. Wij genieten echt!!! 

Bedankt lieve mensen, voor alles!! 

Louis en lucky (Bram en Bartje) kunnen nu al aardig wennen xxx

Wednesday, 29 May 2019 21:03
Suzanne

Hallo, dit is onze Spike (Ouzo) .

Het gaat  heel goed met hem hij is nu bijna 9 maanden en 13 kg. Hij is heel lief en aanhankelijk maar kan op zijn tijd ook heel ondeugend zijn . We zijn erg blij met hem.

Gr. Suzanne

Friday, 12 April 2019 08:21
Joy

Hi, ik ben Joy bij jullie bekend als Chanel. Mijn omgeving vind mij nogal een ondeugende en grappige hond die iedereen vreugde oplevert. Op straat krijg ik ook veel complimentjes over hoe ik eruit zie. Als ik iets wil dan zal ik dat ook laten merken, hou er namelijk van om gehoord te worden en oja ik eet allessss!! Verder ben ik altijd enthousiast als we ritjes maken in de auto en een wandeling in het bos, wanneer mijn baasjes ‘bos’ roepen dan heb ik geen geduld meer en spring ik van hot naar her om te laten merken dat ik er heel veel zin in heb. Deze week ben ik 1 jaar geworden en in goede gezondheid. Hartstikke bedankt en groetjes vanuit Almere! 
 
Joy 
Sunday, 10 February 2019 14:16
Suzanne

Hier een foto van Spike (Ouzo) Spike is nu bijna 7 maanden oud en weegt 10 kg. Het gaat heel goed met hem. Hij is heel lief en aanhankelijk maar ook echt een boef. Wij zijn erg blij met hem.

Groetjes Suzanne

Thursday, 24 January 2019 21:18
Ellen

Hoi hoi, hier is Boef!! Beter bekend als Bear... ik ben inmiddels 1 jaar oud en mijn baasjes genieten enorm van mij. Ik heb een heerlijk leven, lekker luieren op de bank, met de kinderen spelen en fijn wandelen buiten waar iedereen mij even moet aaien en vertellen hoe knap ik ben. Tja daar kan ik ze wel gelijk in geven want dat ben ik natuurlijk ook. Mijn baasjes zeggen ook vaak dat ik een echte boef ben, want ik vind het heerlijk om op de bank te liggen, en als ik dan op mijn allerliefst kijk mag ik blijven liggen.  Mijn baasjes willen je erg graag bedanken  Doost voor mij natuurlijk en voor de begeleiding die ze van je hebben gekregen. Dikke poot Boef!!!

Thursday, 03 January 2019 22:33
Dijkman

   Hallo ik ben Joe bij jullie beter bekent als Hugo, het gaat heel goed met mij. Mijn baasjes vinden mij de stoerste, liefste, knapste, grappigste en soms een klein beetje ondeugend. Maar ze zijn heel erg blij dat ik er erbij ben ik ben één grote sociale knuffelbeer en als ik uitgelaten word krijg ik vaak een complimentje hoe mooi ik ben en dan huppel ik van enthousiasme en wil graag door iedereen aangehaald worden. Ik ben afgelopen zaterdag 1 jaar geworden en weeg 15 kilo schoon aan de haak. En poot uit Groningen.

Monday, 26 November 2018 18:20
Nathalie

Dit is eindbaas Brutus, 16kg schoon aan de haak. Afgelopen vrijdag is Brutus 1 jaar geworden. Hij beschermt zijn grote zus Nalu (ook een Franse bull) heel goed en ze zijn erg lief voor elkaar. Hoe kunnen we brutus het beste omschrijven? Knuffelbeer, ontdeugend, ontzettend stoer (totdat een hond terug blaft), eigenzinnig en super lief. Daarnaast krijgen we erg veel complimenten over hoe hij eruit ziet. We zijn erg blij met Brutus en erg blij met de hulp tijdens de aankoop en hoe hij met zijn Bulletjes omgaat. We kunnen Brutus niet meer uit ons leven denken... bedankt Blauwe Bulletjes!

 

Monday, 19 November 2018 20:26
Asha

Hallo,

Onze lieve Nahla (fergie) doet het fantastisch. Ze is nu 7 maanden oud en weegt bijna 10 kilo! Ze is heel speels en wil het liefst de hele dag knuffelen en loopt overal achter je aan. Ze kan onwijs goed overweg met andere honden groot en klein. Ze heeft lekker veel energie maar kan ook makkelijk de hele dag lekker luieren. De dierenarts vind haar prachtig en geeft ons complimenten over hoe goed en gezond ze eruit ziet. De brokken en vleez die je hebt aangeraden krijgt ze nog steeds en ze wil ook liever niets anders. We zijn heel gelukkig met haar en hadden nooit verwacht wat een gezelligheid en liefde een bully kan brengen. Dankjewel!

Asha&Pepijn

 

Tuesday, 21 August 2018 14:51
Rebel

Even een berichtje van Rebel a.k.a Bacon. Ik hoor dat ik mijn naam eer doen. Op zijn tijd vind ik het leuk om ondeugend te zijn en kattenkwaad uit te halen (zoals slippers stelen), maar ik houd ook van spelen en knuffelen met mijn baasjes. Ik ben deze maand 1 jaar geworden en ben met enthousiasme de wereld aan het verkennen. Van mijn baasjes hoor ik dat zij heel blij met mij zijn en dat zij mij het knapste hondje vinden. Soms vragen zij zich af waarom ik zulke grote oren heb en deze niet gebruik. Zij zijn heel tevreden over de zorg en liefde die jij en je vriendin de eerste 8 weken aan mij hebben gegeven. Ook waarderen zij jouw professionele adviezen en de nazorg. Ik heb het nu reuze naar mijn zin en ben in goede gezondheid.

Rebel

 

Thursday, 16 August 2018 18:01